Wczytuję dane...
Model: 9788380380851
Kod producenta: 9788380380851
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788380380851
Wysyłka od: 15.00 PLN
Producent: arystoteles
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: • informacje o historii wędzenia; • wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; • wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; • ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

KUCHNIA

  • Autor: 

    Wolski Franciszek

  • Data premiery: 

    2017-06-08

  • Ilość stron: 

    64

  • ISBN: 

    9788380380851

  • Rodzaj oprawy: 

    miękka

  • Rok wydania: 

    2017

  • Wydawca: 

    ARYSTOTELES

  • Wymiary: 

    165 x 235