Wczytuję dane...
Model: 9788383530758
Kod producenta: 9788383530758
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788383530758
Wysyłka od: 11.50 PLN
Producent: jednoŚĆ
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

KUCHNIA

  • Autor: 

    Opracowanie zbiorowe

  • Data premiery: 

    2024-11-04

  • Ilość stron: 

    312

  • ISBN: 

    9788383530758

  • Rodzaj oprawy: 

    twarda

  • Rok wydania: 

    2024

  • Tłumacz: 

    Katarzyna Sochacka

  • Wydawca: 

    JEDNOŚĆ

  • Wymiary: 

    280 x 230

Polecamy