Wczytuję dane...
Model: 9788381440707
Kod producenta: 9788381440707
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788381440707
Wysyłka od: 15.00 PLN
Esencja kuchni włoskiej, najlepsze i za razem sprawdzone przepisy teraz w jednej publikacji. Wydawcą książki jest czołowy wydawca włoskich książek kulinarnych - Food Editore. Wszystkie przepisy zamieszczone w tej książce zostały wykonane w ich redakcyjnej kuchni i tam też zrobiono zdjęcia, ilustrując często krok po kroku sposób przygotowania potraw. Ta książka to absolutna klasyka kulinarna wydana w najwyższej jakości edytorskiej. Zawiera 1000 najlepszych przepisów kuchni włoskiej, począwszy od przekąsek po desery. Dodatkowo zamieszczono w niej dział z potrawami, które nie zawierają glutenu, laktozy, mięsa i ryb. To obszerne kompendium kulinarne wzbogacono też o poradnik gotowania krok po kroku, więc publikacja jest świetną pomocą dla wszystkich, którzy oprócz receptur chcieliby mieć pod ręką szczegółowy opis sposobów wykonania smacznych dań. W książce pokazano również główne składniki poszczególnych potraw, by podkreślić, jak wielkie znaczenie ma ich jakość. Publikacja jest wspaniałym pomysłem na prezent na wiele różnych okazji.

KUCHNIA

  • Autor: 

    Ballarini Giovanni

  • Data premiery: 

    2019-05-15

  • Data premiery rynkowej: 

    2019-06-12

  • Ilość stron: 

    768

  • ISBN: 

    9788381440707

  • Rodzaj oprawy: 

    twarda

  • Rok wydania: 

    2019

  • Tłumacz: 

    Kozak Krystyna

  • Tytuł oryginalny: 

    Il grande cucchiaio d'oro. Le mille migliori ricette della cucina italiana

  • Wydawca: 

    JEDNOŚĆ

  • Wymiary: 

    260 x 195