Wczytuję dane...
Model: 9788320818611
Kod producenta: 9788320818611
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788320818611
Wysyłka od: 11.50 PLN
Producent: pwe
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

PORADNIKI

  • Autor: 

    Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej

  • ISBN: 

    9788320818611

  • Rodzaj oprawy: 

    miękka

  • Rok wydania: 

    2012

  • Wydawca: 

    PWE

  • Wymiary: 

    237 x 162