Wczytuję dane...
Model: 9788381036535
Kod producenta: 9788381036535
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788381036535
Wysyłka od: 15.00 PLN
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części "Kuchni survivalowej" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Toolbook zawiera: przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej), prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie), techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki, filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, sól, linijkę calową i centymetrową.

KUCHNIA

  • Autor: 

    Bokła Artur, Mikulska Katarzyna

  • Data premiery: 

    2020-04-30

  • Data premiery rynkowej: 

    2020-05-14

  • Ilość stron: 

    156

  • ISBN: 

    9788381036535

  • Rodzaj oprawy: 

    miękka

  • Rok wydania: 

    2020

  • Wydawca: 

    PASCAL

  • Wymiary: 

    190 x 115