X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.publicat
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Druga część bestsellerowego poradnika o żywieniu niemowląt U malucha na talerzu.
Jak odżywiać dziecko od 1. do 3. roku życia?
Co podawać do jedzenia, by było zdrowe i prawidłowo się rozwijało?
Jakie produkty są wskazane, a jakich lepiej unikać?
Jak radzić sobie z brakiem apetytu u dziecka?
Co gotować maluchowi jesienią i zimą, a co podawać wiosną i latem?
Jak komponować smaczne i pożywne śniadania, obiady oraz kolacje, a co zaproponować na deser?
Porady na temat żywienia małych dzieci wraz z praktycznymi przepisami na smaczne i zdrowe posiłki.
Autor: Marta Jas-Baran, Tamara Chorążyczewska
Data premiery: 2018-10-03
Strony: 248
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 245x172x20
Polecamy
Green food. Zielono znaczy zdrowo
31,19
PLN
Czysty talerz jedz zdrowiej
76,99
PLN
Sprytne gotowanie
27,81
PLN
Dzieje łakomstwa i obżarstwa
27,81
PLN