-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.jednoŚĆ
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.
Odbiorcy:
– osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
– wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
– a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
– zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
– wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
– dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
– zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
Autor: Opracowanie zbiorowe
Data premiery: 2024-03-04
Strony: 320
Rodzaj: Książki
Okładka: Twarda
Format: 280x230x0
Zalecany przedział wiekowy: +