Wczytuję dane...
Model: 30819296
Kod producenta: Opracowanie zbiorowe
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788381447928
Wysyłka od: 11.50 PLN
Producent: jednoŚĆ

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

Odbiorcy:

– osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo

– wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych

– a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:

– zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

– wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami

– dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

– zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa


Autor: Opracowanie zbiorowe
Data premiery: 2024-03-04
Strony: 320
Rodzaj: Książki
Okładka: Twarda
Format: 280x230x0
Zalecany przedział wiekowy: +