Wczytuję dane...
Model: 30849461
Kod producenta: Sylwia Zając
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788383174068
Wysyłka od: 11.50 PLN
Producent: pascal

Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne?

Ważne są przede wszystkim produkty – świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.

Gotuj prosto, szybko i pysznie!

Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami… i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!


Autor: Sylwia Zając
Data premiery: 2025-01-15
Strony: 320
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka ze skrzydełkami
Format: 210x162x0
Zalecany przedział wiekowy: +