Wczytuję dane...
Model: 30670442
Kod producenta: Katarzyna Kocierz
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788302147371
Wysyłka od: 15.00 PLN
Producent: 28284

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.

Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
Autor: Katarzyna Kocierz
Data premiery: 2022-04-29
Strony: 288
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: xx0