X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.28284
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:
- struktury organizacyjnej recepcji,
- rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,
- obsługi gości w trakcie pobytu oraz
- procedury wykwaterowania gości z hotelu (check-out).
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Autor: Barbara Cymańska-Garbowska,Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras,Grzegorz Wolak
Data premiery: 2022-04-29
Strony: 280
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: xx0
Polecamy