Wczytuję dane...
Model: 30841452
Kod producenta: Joanna Duda,Sebastian Krzywda
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788302219030
Wysyłka od: 15.00 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Zeszyt GASTROnomiczny.
Zbiór zadań praktycznych.
Kwalifikacja HGT.12.
Zeszyt ćwiczeń do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2
Zeszyt GASTROnomiczny.
Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.

Różnorodne typy zadań – zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem treści, zadania do pracy grupowej – stanowią interesującą formę utrwalania wiadomości i dbają o rozwój kompetencji w różnych obszarach.

Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie wiadomości w formie krzyżówek, aby ułatwić zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.

Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, polecamy jednak korzystać z niego wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12.


Autor: Joanna Duda,Sebastian Krzywda
Data premiery: 2024-09-30
Strony:
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: xx0
Zalecany przedział wiekowy: +
Polecamy